Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jak to się stało ?

Uczucie, które nas opętało,
Rozumowi dojść do słowa nie dało.
Serce słuchać nie chciało,
Twoich pocałunków było mu ciągle mało..
Jak to się stało,
że ono Cię pokochało?
Czy to dlatego, że wtedy padało?

381 wyświetleń
3 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!