Menu
Gildia Pióra na Patronite

Napawasz serce śmiałością

Uczucie do Ciebie
Wynosi pod sam nieboskłon
Wtedy piękne marzenia
Zmieniają się w motyle
Wpadły one do mojego serca
Chciałyby wylecieć na wolność
Ale u mnie będą bezpieczne
Tak jak Ty możesz się tak czuć
Swobodnie
Bez skrępowania

52 495 wyświetleń
395 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!