Menu
Gildia Pióra na Patronite

test

Teksty z obrazami - test - Cris
test - Cris

uczucia żyją
zabawa nimi to hazard
co dopada i oddech zatrzymuje
a każda następna sekunda dusi

*
mocni utrzymują w pewności własnej
wpływają na siebie pomimo
wychodzą
ludzkie odruchy

dawna inność ukształtowała nową
dzisiaj doskonałość
sparing
bez zapowiedzi

przez nieuwagę możesz zatracić
wyczulony już
zmysł
piękna

*
żal kiedy egzamin zdany
...

© Krystyna Anna Szklarczyk
30.08.2018r.
/
/
/

obraz z sieci Google,
Artist Joanna Sierko - Filipowska (polish artist) - Art And Beauty

70 254 wyświetlenia
955 tekstów
61 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!