Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chwila

Uczucia zgubne
plączą się w pragnieniach
pożądania w oddechu tonąc.

Ta jedna chwila pożądania
na krawędzi smaku...

Zamieszania w przedziwnym
porządku chaosu...

Krok za krokiem płynie
ku Tobie a iluzja
spokoju we mnie Tonie...

Nagie ciało, oczy migdałowe
nie przeszkadza mi to.

Zapach kawy pobudza mnie
w nucie schowana rozkosz
otwieram się, by poznać to
co zamknięte w Tobie...

https://www.youtube.com/watch?v=JF8BRvqGCNs&feature=emb_title

52 541 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!