Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sonata Księżycowa

uczucia uwodzą nas
do życia lub śmierci

usypiam w słowach nuty
gdy chaos rozdziera mnie
w niepewności dnia uczuć

zapisanych gdzieś tam
w klatce stop cały nasz świat

pomiędzy oddechem a uśmiechem

w sonacie łez w nucie serc
zamykam się na świat złudzeń
tam gdzie noc kończy się

czym jest wiara - niczym w obliczu
strat zapisanych w nas...

https://youtu.be/GOZJBVavAQA

52 541 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
  • Sol 8

    29 August 2020, 20:28

    Dziękuję za opinię ;) pozdrawiam ciepło i miłego wieczoru 😘🤗

  • 29 August 2020, 17:09

    Gdy braknie miłości... jest jeszcze wiara...
    gdy braknie wiary... jak kapitan na statku,
    zostaje z nami do samego końca... nadzieja...
    jeśli sami jej nie zamordujemy...

    https://www.youtube.com/watch?v=mbsWdRUgcs4

    Video mbsWdRUgcs4
    od Naja i Sol 8
  • Krzysztof K.

    29 August 2020, 10:06

    W dzisiejszych czasach niektórym ciężko jest uwieżyc bo brakuje im na to siły

    od Sol 8
  • 29 August 2020, 05:47

    "Wiara to całkowita pewność, że to, na co mamy nadzieję, nastąpi+, przekonujący dowód*, że to, czego nie widać, istnieje."
    Heb. 11:1

    od Sol 8