Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Uczucia me różne
Jak paleta barw
Czy zapachy na polanie

Czasami zgubiona jestem
Myśląc którymi powinnam
A którymi nie
Obdarzyć

Moje serce z dnem głębokim
Nie zawsze wystarcza
Dla ludzi z płytką duszą...

9236 wyświetleń
77 tekstów
22 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!