Menu
Gildia Pióra na Patronite

Uczę się

uczę się nie bać o ciebie
o uśmiech oczu błyszczenie
i to że z domu wychodzisz
a tyle na zewnątrz się dzieje
później gdy będziesz wracać
wcale lepiej nie będzie
codzienną rutyną zabijam strach
dobranoc dzień dobry kawa
co w pracy jak minął dzień
kwiaty słuchanie muzyki i wiersz
tuż przed samym snem
pocałunek
tęsknota
za iskierkami w oczach

15 247 wyświetleń
143 teksty
8 obserwujących