Menu
Gildia Pióra na Patronite

DOŚĆ!!!

Uczciwy, cichy człowieku,
trzaśnij pięścią w stół!
Wstań jak burza i mów!
Mów Ty! Im milczeć każ.
Nie umiesz mówić?
Nie trzeba. Pięść masz!

27 755 wyświetleń
239 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!