Menu
Gildia Pióra na Patronite

połowicznie

ucisz wszystkie zaprzeczenia
mojego głosu

bez otwierania prawdy
aż po trzewia

gdy przemawiamy siebie
życiem nie - po - godnym

z dosłowności

4436 wyświetleń
79 tekstów
24 obserwujących
  • szpulka

    17 January 2016, 21:25

    ja tylko niezmiennie bredzę :)

  • silvershadow

    17 January 2016, 21:21

    I mnie jest bardzo miło gościć u Ciebie.
    Nigdy nie pozwalasz mi odejść z pustymi rękami.

  • szpulka

    17 January 2016, 21:08

    Bardzo miło Ciebie tutaj czytać M.

  • silvershadow

    17 January 2016, 21:06

    Bardzo.

  • szpulka

    17 January 2016, 14:40

    dzięki