Menu
Gildia Pióra na Patronite

"dobrze że nie wiesz co u mnie bo pękło by Ci serce"

Ucięłaś mi pióro.
Wyrwałaś bezpruderyjnie.
W bólu klęknąłem na kolana.
Nie chciałem patrzeć Ci w twarz.
Trzymałaś tak długa mą dłoń.
Nigdy nie umiałaś poczuć pulsu.
Mimo wszystko.
Mimo że nie powinienem.
Przychodzisz.
W snach czasem gdzieś się tułasz sama.
Wspominam Cię.
Oczy, dotyk skóry.
Zabrałaś stos kartek ze skrawka biurka.
Ulubiony atrament, niby magiczny.
Tamten lepszy świat, znikł jak bańka mydlana.
Jak ostatni oddech z ust konającego człowieka.
Który czekał, czekał.

"mam wszystko a nawet jeszcze więcej"

16 294 wyświetlenia
237 tekstów
71 obserwujących
  • Myffa90

    12 September 2011, 21:07

    Spadam :/ bye.

  • zugimihau

    12 September 2011, 20:51

    tytuł nie jest żywcem z piosenki. skoro ją znasz to powinieneś/naś wiedzieć. więc wystarczy "".

  • Myffa90

    12 September 2011, 15:04

    Chyba warto byłoby dodać skąd tytuł zaczerpnięty. Akurat lubię ten kawałek.