Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pod skórą

uciekamy
zimnymi lustrami wysokich fasad
niosącymi nieba

aby tylko nie czuć
aby nie widzieć

jak bardzo, jak blisko
pod cienką powłoką
jesteśmy ziemią

30 113 wyświetleń
358 tekstów
51 obserwujących
  • silvershadow

    23 August 2015, 11:54

    Dzięki, Cris, za powrót z komentarzem.
    Widziałem, że porwałaś tekst do zeszytu.
    Bardzo mi miło i jeszcze raz dziękuję.
    Pozdrawiam serdecznie!

  • Cris

    22 August 2015, 17:10

    byłam wcześniej do zeszytu.
    ''uciekamy''
    - a ja wróciłam poczytać jeszcze raz.

  • silvershadow

    22 August 2015, 16:07

    Bardzo dziękuję. Pozdrawiam!

  • nicola-57

    22 August 2015, 12:42

    bdb