Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nadespanie

Uciekam co noc. Pukam do każdych drzwi, choć za żadnymi Cię nie ma.
Jak długo można drzemać?
Zaraz po zachodzie biorę Cię za rękę, i nie przestaję się śmiać.
Ile można jeszcze spać?
Nocne godziny spędzamy razem, choć nie budzi mnie żaden Twój ruch.
Chcę wyrwać się już z tego snu.

I z dnia na dzień, coraz częściej śnię o tym, że obudzi mnie właśnie Twój dotyk...

548 wyświetleń
6 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!