Menu
Gildia Pióra na Patronite

Walentynki 2015

uciekam
wciąż uciekam

przed słowami

wyrzucam litery do śmietników
każdą z osobna
by wersów nie złożyły

ta miłość jest skażona
niemoralna
bez jutra
bez wczoraj

uciekam
przed tobą
przed sobą
przed pustką

159 503 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
  • Malusia_035

    7 February 2015, 11:47

    smutny ale bardzo ładnie napisany ..

    Pozdrawiam :))