Menu
Gildia Pióra na Patronite

Powroty

Uciekam, uciekam do domu przed świtem;
Jeszcze kawałek nocnego płótna
Jest mi przełęczą, prześwitem
Od grzechu do smutnego jutra...

21 187 wyświetleń
266 tekstów
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!