Menu
Gildia Pióra na Patronite

uciekam
przed czasem

wskazówki zegara mnie gonią
jedna wyprzedza drugą
na tarczy życia

jestem
zamknięta
w klepsydrze

piasek przesypuje się przez palce
ziarenko po ziarenku
na ziemię

47 970 wyświetleń
306 tekstów
144 obserwujących
  • rzekoma ona

    17 February 2014, 18:58

    żeby ten piasek nas wszystkich nie zasypał

  • krysta

    17 February 2014, 17:10

    ach ten czas - ładnie ujęłaś w słowa...
    pozdrawiam :)

  • Janya

    17 February 2014, 16:43

    ładny wiersz:)