Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nota bene

Uciekające myśli o Tobie
Gonią wczorajszy dzień
Brak dotyku Twoich dłoni
Burzy oazę spokoju duszy
W oddali zapach Twój
Zapisany gestem słów
I rozmyty życia sens -
do przeszłości wrócić chcę ...

7114 wyświetleń
62 teksty
2 obserwujących