Menu
Gildia Pióra na Patronite

Życie po tym.

Uciekają mi słowa z głowy
w sumie to ucieka mi wszystko
co ma dla mnie znaczenie.
A jednak potrafię
siebie czuć
i tak za mną często tęsknię
wracam w chwili ciszy
do siebie
Jestem tą głosną
choleryczką niczego nie chcącą
bedąc sama dla siebie.
Mogę być też moim Charakterem
głęboko tracąc się w uczuciach
tracąc przeszłośc
nie mając przyszłości
Odychając złudzeniami.

12 212 wyświetleń
112 tekstów
7 obserwujących
  • Ellander

    18 June 2020, 19:16

    Czuję jakby ktoś nadał imię mojej bezsilności. Bezradność marzyciela.