Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Jeśli uciekasz "

Uciekaj od drugiego człowieka
Który skrzywdził Cię kiedyś
Biegnij w stronę człowieka
Który pomoc nieść potrafi
Jeśli uciekasz
Uciekaj tam - gdzie serce Cię porawadzi
Nie zamykaj się w sobie
Jeśli będziesz chciał - pomogę Tobie
Może razem przetrwamy burze
Ominiemy wszystkie kałuże
A jeśli w nie wpadniemy...
Piękny deszczowy obraz razem namalujemy...

03.02.2021
18:30

281 001 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących
  • 3 February 2021, 18:15

    Lubię Ciebie czytać.... :) Miło się robi na sercu :) Ładnie :) pozdrawiam