Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zostawie cień przy drodze, by odpocząć chwilę

Uciec tam gdzie nie dogoni mnie

Wiatr co piachem sypie w oczy
Gdzie los pod nogi nie rzuca kłód

Licho za moimi plecami chichocze
"Takiego miejsca nie ma, głupia ty"

Nieopodal przemyka śmierć
Ma dziwnie znajome oczy...

Gdy moja dusza unosi się
Płacząc samotnie
Widze marzenia na kolana powalone

Tylko tyle zostało, a może, to i tak za dużo
Dźwięk, cisze rozpraszajacy
A może
Ciesze, rozpraszajacą dźwięk

135 883 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    18 May 2019, 19:47

    kati75 bardzo dziękuję
    Serdecznie pizdrawiam:)

  • kati75

    9 May 2019, 08:16

    piękny wiersz;-)

  • motylek96

    7 May 2019, 19:14

    Takie klimaty...
    Dziękuję i pozdrawiam:)

  • Moon G

    7 May 2019, 10:13

    ładne, choć smutne.