Menu
Gildia Pióra na Patronite

Uciec *

Uciec w miejsce bezpieczne
Zapomnieć o ranach wewnętrznych.

Ze strachem nie mijać już ulic
podnosić wysoko ręce.

Być dumnym z życia swego
Nie bać się ludzi za rogiem.

Wspomnienia nękania wyrzucić
Zastąpić je radością.

Usunąć ze świadomości
przemocy i nicości wartości.

Człowiekiem być bez granic
Z uśmiechem się budzącym.

Żyjącym bez urazów
twarzy z nas szydzących.

1864 wyświetlenia
19 tekstów
3 obserwujących
  • RozaR

    15 April 2014, 21:05

    No i żeby motyle były różowe.

  • chocolat122

    15 April 2014, 21:03

    Bardzo dziękuje! :-)
    Pozdrawiam również

  • kluska56

    15 April 2014, 21:01

    Pięknie! :)).

    Pozdrawiam Wiolę! ;)