Menu
Gildia Pióra na Patronite

Myśli

Uciec stąd jak najdalej chcę
Zgubić wszystko uciekając pośpiesznie. Zapomnieć...
Zapomnieć o wszystkim co mnie boli
Co niczym drut kolczasty coraz mocniej serce uciska
Wykorzystałam już dawno wszystkie siły
Nie mam już skąd czerpać tlenu by móc dalej biec

•••

Powoli zaczynam zwalniać
Spierzchnięte usta tęsknią do świeżej wody
Oczy spragnione snu, a ciało jakby przygotowywało się już na koniec...
Czuję pragnienie, lecz nie mam go jak zaspokoić
Serce krwawi krzycząc o pomoc
Krwawię to tu, to tam
Zaczyna wypływać ze mnie wszelka wola życia

233 wyświetlenia
2 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!