Menu
Gildia Pióra na Patronite

Uciec chcę dzisiaj
Do świata innego
Zabierz mnie stąd
Do Królestwa Twojego
Pozwól mi kochać
Pozwól uwolnić uczucie
Którym Cię darzę
Nie odtrącaj i nie uciekaj
Bądź

427 wyświetleń
9 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!