Menu
Gildia Pióra na Patronite

Już wieczór

Ucichło miasto
Szumią drzewa
Kołysząc się do snu
Księżyc rozświetla mrok nocy
Swą jasną poświatą
Gwiazdy mrugają do siebie
Pijane szczęściem
Zakochanych
Wpatrzonych w siebie
Siedzących na ławeczce

2930 wyświetleń
13 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!