Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ewokacja

Ucichłeś lata temu
zwiał cię jesienny wiatr
błąkasz się gdzieś wśród opuszczonych serc
szukając drogowskazów
do naszych wspomnień.

1863 wyświetlenia
19 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!