Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Jedyny "

Ubrany w czerwoną koszulę
Puszysty i miękki zwiewny i lekki
Ciepła szarość dnia i Ty
W polu rozkwitasz z nami się witasz
Uśmiech darujesz spojrzeniem czarujesz
Uwiodłeś mnie dzisiaj - zapadła cisza
Migawka chwilę działała
Piękno Twego istnienia zarejestrowała
Zapragnęłam Twego zapachu ciała
Drżałam z czułości o zmroku w szlafroku
Zdjęcia przeglądam w duszę zaglądam
Mój Jedyny maku przydrożny
Jesteś taki piękny i swobodny trwaj
Lata całe - trwaj kolejne wiosny i maje....

17.05.2022
22:31

281 866 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!