Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jesienią

Teksty z obrazami - Jesienią - jesienna mgła
Jesienią - jesienna mgła

Ubrane w nostalgie
jesienne witraże
spadających liści z drzew

ekstaza szczęścia ogarnia świat

można tak bez końca
tulić się ciepłym szalem
czujesz wtedy ciepło - energię słońca?

odlatujące żurawie
zapowiadają jesienne tęsknoty
o podróżach do odległych krajów

w chłodną noc
ubieramy się w kokon jak motyl
czekając na pierwszy promyk wiosny

23 998 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!