Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Będę "

Ubrana w letnią rosę
Spłynę szczęścia łzą
Oczyszczając duszę Twą
Troski odejdą w dal siną
Ja będę Twoją Jedyną
Nadzieja

...
22.01.2023
20:00

281 732 wyświetlenia
2733 teksty
35 obserwujących
  • kukaczka

    19 February 2023, 22:16

    Nadzieja ma jeszcze 2 siostry :)
    Wiara i Miłość

    Ps.ktorą zgubiłaś ?