Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pewien Pan

Ubóstwiam Pana przymrużone z zielenią oczy,
Ten szorski dwudniowy zarost na Pana policzkach.
Ten Pana zapach ,który przesiąka mnie całą.
Ten Pana wzrok, który otula mnie każdego dnia.
Te Pana harminijnie ułożone usta , gdy mówi Pan do mnie - Kocham
I wprost ubóstwiam Pana ciepłe dłonie które obejmują moje ciało,

Pan pachnie jak noc,
to mnie nastraja i ,mnie podnieca,
Bo Pan mnie wciąż fascynuje tak wytrwale do końca...

3984 wyświetlenia
49 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!