Menu
Gildia Pióra na Patronite

Braki

Ubierz mnie w słowa
Bo czuje chłód
Niedopowiedzenia
Policz do trzech
Gdy zabraknie tchu
Zapomnij
Nie pytaj o jutro

4490 wyświetleń
57 tekstów
1 obserwujący
  • one drop for all

    10 May 2017, 03:46

    Lubie ten wiersz. Chociaż po mojemu to by brzmiało:

    Nie ubieraj w słowa gdy jest zimno.
    Nie pytaj o jutro gdy brakuje tchu.

    Serdeczności ślę.

  • ciszaulotna

    10 May 2017, 01:57

    Tutaj nie da się umieszczać fotografii? Bo fotografuje i piszę.