Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Moja muzyka "

Ubierz mnie w muzykę swoich słów.
Niczego więcej nie chcę już.
O niczym więcej nie marzę.

Zagraj na moich zmysłach.
Jak na fortepianie.
Obejmij serce krzyczące z tęsknoty.

Wiatrem otul moje ciało.
Promieniem słońca muskaj delikatnie.
Tego pragnę właśnie.

Jak zwiewnym szalem -
Swoimi marzeniami, tęsknotami
Dotykaj mnie czule.

Prawdą morza nakarm moją duszę.
Tylko o to Cię proszę Panie.
Zanurzyć się w Tobie pragnę głębiej.

Jestem Twoja.

281 719 wyświetleń
2733 teksty
35 obserwujących