Menu
Gildia Pióra na Patronite

Uczucie...

Ubierz mnie proszę
nie w złotą biżuterię
a uczucie nad życie
które oswoi tęsknotę

Zamieni cichy płacz
na cierpliwe czekanie
za najdroższą osobą
przynoszącą ukojenie

Poprzez czuły dotyk
gdzie wystarczy być
by wypełnić puste dni
szczerym uśmiechem...

20.05.2014

52 652 wyświetlenia
691 tekstów
82 obserwujących
  • Pechowa_

    14 July 2014, 17:38

    Joasiu dziękuje ! ;)

  • słoneczniki

    14 July 2014, 11:30

    Piękny!

    Pozdrawiam ;)

  • 22 June 2014, 21:24

    Aguś i Oniejko dziękuje, lecz MOje konto te jest nieaktywne niestety ;(
    Pozdrawiam

  • misiek45

    21 June 2014, 13:26

    Śliczny wiersz Aniu-pozdrawiam Cie Aniołku serdecznie :)

  • onejka

    20 May 2014, 11:21

    Ania, subtelnie sentymentalna... :)