Menu
Gildia Pióra na Patronite

U progu

U progu

Nie ma już widma
Globalnego ocieplenia

Hades przygotował miejsce
Których braknie w szpitalach

Nie ma pędu szczurów
Zwolniły zegary
Nie masz ucieczki
Tak jak nie ma kawiarni
Został łut szczęścia
Lub świadomość kary
Za grzechy nasze

Witają nas nowe czasy
Które stoją otworem
Jak ołtarz ofiarny
Przed nami

76 489 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!