Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Tysiące lat może przeminie
Jednak moja miłość do Ciebie nigdy nie zginie
Choćby na krańcu świata
W głębinach otchłani
W paszczy lwa
Moja miłość nigdy się nie wypali
Tak nam dopomóż kochany Boże
Byśmy ramię w ramię
Ręka za rękę
Mogli iść już tak razem przez całe życie
Kochając się skrycie
I choćbyś był z góralką w czerwonej huście
To nie ona
Tylko ja będę czuwać i trwać przy Tobie
Dopóki spokojnie nie uśniesz

5.09.15r

5637 wyświetleń
111 tekstów
12 obserwujących
  • Fire and Blood

    14 September 2015, 15:47

    Dziękuję ;-) za kciuki również
    Pozdrowienia i dla was kochani :-*

  • Malusia_035

    13 September 2015, 20:03

    bardzo ładny ,zatrzymał mnie ...

    Pozdrawiam Klaro :))

  • fyrfle

    10 September 2015, 16:20

    Szczęść Boże!
    Od siebie trzymam kciuki.

  • Fire and Blood

    10 September 2015, 15:05

    Dziękuję serdecznie ;3
    również pozdrawiam ;)

  • Cris

    10 September 2015, 14:18

    ''Tak Wam dopomóż kochany Boże...''
    Pozdrawiam Klaro :)