Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jedyna

Tyś mi słońcem o poranku,
Które świeci mi na ganku.
Kroplą rosy w kwiecie wrzosu,
O zapachu Twoich włosów.

Mówiąc szczerze, wam wyznaję,
Nawet w mroku ją poznaję.
Tylko jedną w moim świecie,
Nigdzie takiej nie znajdziecie.

Jedna i jedyna ,piękna dziewczyna,
Dzięki której się życie zaczyna.
Gdy ją poznałem ,to pokochałem,
A miłość i serce ofiarowałem.

Ciebie brak..

55 413 wyświetleń
1593 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!