Menu
Gildia Pióra na Patronite

Godzina przed sylwestrem

tylko wódka pozwala mi się nie przejmować twoją każdą wiadomością
kropką na końcu zdania
westchnięciem
olaniem
tylko tak mogę się uwolnić
od bezustannego zamartwiania się
każdym gównem
które istnieje na tym zepsutym świecie
i zacząć czerpać z dnia
jak nigdy wcześniej nie było mi dane

lecz nawet największa ilość promili
nie pozwoli mi na zawsze zapomnieć
o słowach
wydobytych z twoich ust
które uderzyły we mnie jak grom z jasnego nieba
jednakże nawet najgorsze słowa nie sprawią że przestanę o tobie myśleć

62 wyświetlenia
2 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!