Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tylko

Tylko Ty..
Błękit Twoich spojrzeń to niebo, pod którym żyję
Uśmiechem wzbogacasz każde przesunięcie wskazówki
Tylko z Tobą..
Dziesiątki niedopitych kaw
Nieskończonych filmów
Namiętnie nieprzespanych nocy
Tylko Twoje..
Dłonie , których delikatność chcę czuć
Objęcia dające ukojenie
Tylko Twój..
Jestem ja
Chcę dla Ciebie dotrwać i trwać
Czekać i nadrabiać
Szyfrem z dwóch słów zamknąć się na zawsze
W Twoim sercu.

A.

8545 wyświetleń
97 tekstów
8 obserwujących