Menu
Gildia Pióra na Patronite

nadzieja umiera ostatnia, potem nie ma już nic

tylko poranek pachnie
tak pięknie i świeżo
nową nadzieją

tylko wieczorem czuć
nieprzyjemny zapach
zawiedzionych nadziei

135 808 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    13 March 2015, 21:10

    także pozdrawiam:)

  • onejka

    2 March 2015, 21:10

    w beznadzieji bez nadziei
    pozdrówki Ewa