Menu
Gildia Pióra na Patronite

tylko marzyciel w łzach dostrzega tęcze

tam gdzie czeka świt
nawet wiatr przestał tańczyć
wyczekuje
szelestu sukni w kwiaty
głupiec
nie wie, że to tylko złudzenie

*cóż z tego że pełnia lat
usta wciąż pozostają chłodne
ty jesteś księżycem
gdy ja jestem słońcem
rozciagnietym skrzydłami wiatru

135 808 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
  • kati75

    28 July 2018, 08:24

    pięknie napisane!

  • motylek96

    24 July 2018, 06:22

    Bardzo dziękuję, za te kilka słów które zostawiliście pod wierszem
    Serdecznie pozdrawiam

  • Naja

    23 July 2018, 23:17

    Piękny wiersz.

    Bywa, że spełnienie przychodzi z opóźnieniem, najważniejsze jednak, że przychodzi...:-)))

  • 22 July 2018, 04:20

    Bardzo ładne.
    Pozdrawiam :))

  • silvershadow

    21 July 2018, 22:16

    wracam tu ponownie
    przepiękny wiersz