Menu
Gildia Pióra na Patronite

Podobna krew

Tylko krew mamy podobną.
Nawet grupę zgodną.
Niestety.
Uczuć nie da się przetoczyć
Na stacji krwiodawstwa,
A szkoda.

2315 wyświetleń
19 tekstów
0 obserwujących