Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tomasz

Tylko Ty tak troskliwie
Otuchą otulasz obłędne
Marzenia moje
A
Sny sprowadzasz szczęśliwe
Z zaświatów… z zakamarków zapomnianych…

6060 wyświetleń
33 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!