Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Sprawczość "

Tylko Ty możesz
Posiadasz w sobie moce
Wiary, Nadziei, Miłości
Darów jest więcej...
Masz Poezję, Muzykę
Podróże małe i duże
Sprawczość w zasięgu
Szczęście jest Twoje
Otwórz oczy, serce...
Jesteś Wielki Człowieku!

13.11.2020
00:42

281 844 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!