Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tylko Ty

Tylko Ty jesteś ze mną co dzień.
Tylko Ty mówisz mi, -Kocham Cię.
Tylko Ty tylko Ty moje "SERCE"

Tylko Ty każdy smutek mój znasz
Tylko Ty umiesz szczęście mi dać
Tylko Ty tylko Ty "SERCE"moje.

Tylko Ty pocałunkiem witasz mnie.
Tylko Ty rozweselasz każdy dzień.
Tylko Ty tylko Ty mój Kochany.

Tak, - Skarbie mój Kocham Cię
Wiem , w dłoniach Twych zamknę się
I już nigdy, nigdy nie opuszczę Cię.

27 427 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
  • aloya

    13 February 2012, 23:03

    Bo to jest miłość Aniu.