Menu
Gildia Pióra na Patronite

Smutno bez ciebie...

...tylko ty i ja
na tej wyspie nadziei
oddech twój i mój
pozwól mi otoczyć cię
moim morzem twój brzeg
pozwól mi byc spokojem
którego szukasz
za każdym razem,gdy jestem blisko ciebie
jest tyle słów,których nie mogę wypowiedzieć
noc jest za długa i zimno tu bez ciebie.

http://www.youtube.com/watch?v=5jvcmrlpzZc

63 305 wyświetleń
1379 tekstów
34 obserwujących
  • czarna mamba

    18 November 2013, 18:09

    hhmm toc mnie zadziwiłaś swoją opinią aż czerwonam cała :) milego wieczoru :)

  • czarna mamba

    1 August 2013, 07:35

    hhmm dzięki za piekne wejście...tak tu cicho ...tak spokojnie:)

  • wolnaenergia

    1 August 2013, 00:33

    Zauroczył mnie ten smutek . Jest piękny.