Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tylko raz ta sekunda
Przeminie mi przez palce
Tylko raz od dźwięku
Będę miała ciarki
Tylko raz poczuje ten
Skurcz bezsilności
I tylko raz mi zamaza obraz łzy

Bo tylko jeden jeszcze
Oddech może mi zostać

847 wyświetleń
12 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!