Menu
Gildia Pióra na Patronite

# 311...

..." tylko postaw krok "
- mam umysł nastawiony
na świeżość zielonej grani
..." odkryłem ukrytość w potrzasku "
- dokręcam śrubkę na Ciebie
zwolnij , daj nacieszyć się
... "karmisz mnie tym szlifem "
- sprawiasz, że otwieram serce
pęcherzyki napełniają mnie - marzę...
.. " na nowo zatracisz się "
- zatracam się krok w nowy krok
gotowa wdychać radość i zabawę
nasycam zmysły i staję się częścią iluzji
- wydobywam się ze snu....

9519 wyświetleń
64 teksty
26 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!