Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wciąż człowiek

Tylko połowę świata oglądam
Zaledwie szepty słyszę
Płytko oddycham
Nie potrafię już krzyczeć
Jedynie z ciszą rozmawiam
Tylko przy niej płaczę

Wciąż jestem człowiekiem
ale żyję inaczej.

7749 wyświetleń
72 teksty
8 obserwujących
  • Berenique

    20 May 2012, 18:00

    Nie mogę przestac o nim myslec...

  • Berenique

    20 May 2012, 15:26

    Mistrzostwo! Warte zapamiętania, trafia w miejsce duszy, którą ludzie zwią pospolicie sercem.

  • cichadusza

    20 May 2012, 15:03

    Daje natchnienie, by pomyśleć nad własnym życiem...