Menu
Gildia Pióra na Patronite

Weekendami

Tylko płonne i durne pomysły
Wpadają mi do głowy i w nogi
Bałtyk do Wisły… czy odwrotnie
Jak śmieci do Wisły i z prądem
Wszystko płynie, nie jest mi obce
Spoglądam wilkiem na owce
Znużonym przez nadmiar rutyny
Niedobór witamin i wody
Zasycha mi w gardle
Brak zmian, murszeją palce
Je*ać
Facebook, Snapchat, Instagram
YouTube i cokolwiek jeszcze jest
Nie chcę być przybranym dzieckiem
Światłowodów i Serwerów

9831 wyświetleń
195 tekstów
8 obserwujących
  • fyrfle

    17 April 2016, 21:22

    Albo się idzie z życiem, albo życie idzie po tobie.