Menu
Gildia Pióra na Patronite

tylko patrzeć
klucz żurawi
tak jak zawsze
się pojawi

i podniecą
pola łąki
w niebo wzlecą
w czas rozłąki

Teksty z obrazami - tylko patrzeć
klucz żurawi
tak jak zawsze
się pojawi

i podniecą
pola łąki
w niebo wzlecą
w czas rozłąki - Maciek Zz
tylko patrzeć klucz żurawi tak jak zawsze się pojawi i podniecą pola łąki w niebo wzlecą w czas rozłąki - Maciek Zz
48 023 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących
  • kati75

    25 August 2020, 21:03

    Ja wolę się do niej oswajać powoli 😉

  • Maciek Zz

    25 August 2020, 21:02

    tak powoli... kasztany opadną
    wieńce dożynkowe się pojawią
    pajęcze sieci latem zawładną
    a nas jesień obdarzy nostalgią

    od kati75
  • kati75

    25 August 2020, 20:34

    Dziś pierwszy raz poczułam jesień...