Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tylko proszę

Tylko mnie zaproś do tańca
dłoń moją
ukryj w swej dłoni
dźwięki melodii niech pieszczą
dotyk słów
upragniony

Zatańczą z nami wieczory
poranki
będą nas witać
tylko proszę
- nie zechciej
tańca poezji przerywać

39 436 wyświetleń
252 teksty
27 obserwujących
  • Maryla S.

    18 October 2020, 21:38

    Dziękuję Januszu🙂 Układałam wiersz i śpiewałam. Chociaż Anna Jantar śpiewa ,,Tylko mnie poproś do tańca". Właściwie powinnam to zaznaczyć pod tekstem🤔
    Pozdrawiam serdecznie 🙂

  • 18 October 2020, 10:41

    "Tylko mnie zaproś do tańca " A. Jantar -można zaśpiewać do tej melodii- ładne.