Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tylko mnie utul w ramionach...

...
Tylko mnie utul w ramionach...
tylko mnie całuj szeptem
pocałunki na ustach
na nagich ramionach pozostaw
ich tam jak najwięcej...
tylko zwątpienia ukryj
zamknij im na noc bramy
pozostaw myśli sekrety na jutro
bądź chwilą przyjdź i mnie zapragnij...
bądź dla mnie wczoraj dzisiaj i jutro
kochaj...
żyj...
czas jest tylko złudzeniem
miłość jedną sekundą...
Anita Steciuk

15 420 wyświetleń
173 teksty
6 obserwujących
  • Infinite Gentleman Night

    28 September 2020, 19:15

    Kolejny piękny wiersz napisany przez Cebie Anito :)
    Pozdrawiam .